Elkészítés: Az őzgerincfilét sóval, borssal ízesítjük, megforgatjuk a durvára darabolt dióban. Serpenyőben étolajat forrósítunk, és az őzgerincet hirtelen elősütjük.
Csíkokra vágjuk a megmosott, megpárolt kelkáposztaleveleket, a megtisztított, előfőzött gesztenyét, a felcsíkozott kápia paprikát, majd vajon megpároljuk, hozzáadjuk a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk az előzőleg megpirított olajos magvakat. Lehűtjük, belekeverjük a felvert tojásokat, fém pudingpohárba töltjük, és 120 Celsius-fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A raguhoz serpenyőben mézet forrósítunk, beletesszük a gyümölcsöket, átforgatjuk, majd hozzáadjuk az áfonyadzsemet, a vörösbort, végül összeforraljuk.
A sütőt előmelegítjük 120 Celsius-fokra, tepsibe tesszük az elősütött őzgerincet, és 6-8 perc alatt roséra sütjük.
Tálaláskor az őzgerincet felszeleteljük, a pudingot kiborítjuk a formából és felszeleteljük. Tányérra szedjük, majd ráhalmozzuk a forró erdei gyümölcsragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.