Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és először a cukrot majd a darált mogyorót (mandulát) adjuk hozzá. A lisztet az apró darabokra vágott cukrozott gyümölccsel (vagy csokoládéval, vagy mazsolával, de sohasem többel, mint 10 dkg-val) összekeverjük, úgy öntjük a habba. Kizsírozott, kilisztezett őzgerinc- vagy püspökkenyérformába töltjük, és előmelegített sütőben öt percig erős, majd takaréklángon tűpróbáig sütjük. Deszkára borítva hűtjük ki, és csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.