Elkészítés: Nagy levegőt veszünk, és alámerülünk a húsokba. A tarját és a dagadót kockákra, a tüdőt és a szívet csíkokra vágjuk. Előveszünk egy jóképű lábast, olajat hevítünk benne, megfonnyasztjuk benne a finomra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, és azonnal felengedjük 1 dl vízzel. Belevetjük az összes húst, és zsírjára pirítjuk. Ha ez megtörtént, felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a matériát, beletesszük a csípős csöves paprikát, a felkarikázott, kicsumázott zöldpaprikát és a hámozott, cikkekre vágott paradicsomot. Megsózzuk, és fedő alatt majdnem puhára főzzük.
Ezek után hozzáadjuk a csíkokra vágott májat, a felkockázott burgonyát, és készre főzzük. Megtöröljük izzadó homlokunkat, paprikásunkat megtejfölözzük, és egy szép cseréptálban feladjuk az asztalra.
Kínáljunk mellé friss, puha kenyeret és egy szép kékfrankost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.