Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájához adjuk a 20 dkg cukrot. A fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukros tojássárgát. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd a vizet, végül óvatosan, egy fakanállal összeforgatjuk. Egy tortaformában - 7 részre osztva a tésztát - egyenként kisütjük a piskótalapokat.
Elkészítjük közben a krémet. A csokipudingot a tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint kikeverjük a 25 dkg porcukorral, és belekeverjük robotgéppel a pudingot.
Az egyik piskótalapra elkészítjük a pirított cukros díszt. A 20 dkg cukrot, a citromlét, az ecetet és egy kanálka margarint egy lábasban felolvasztjuk. Közben egy lapot egy tányérra teszünk, és ráöntjük az olvadt cukrot. Egy vizes kés segítségével felszeleteljük.
A tejszínhabot felverjük, majd nyomózsákba töltjük.
Összeállítjuk a tortát: piskótalap, krém, piskótalap, krém, így folytatjuk, majd az oldalát is bekenjük a krémmel. A tetejére jön a pirított cukros lap. A habbal díszítjük ízlésesen, az oldalára pedig reszelt mandulát szórunk. Dekorgyönggyel feldobhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.