Elkészítés: A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szobahőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, és dominó nagyságú téglalapokat vágunk belőle.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, majd baracklekvárral (tetszés szerint bármilyen ízzel) megkenjük, összeragasztjuk.
A csokoládékat gőz fölött felolvasztjuk, majd a sütemények tetejét belemártogatjuk az étcsokoládéba. Amikor az megdermedt, a fehér csokoládéval pöttyöket rajzolunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.