Elkészítés: A kockára vágott sertéshúst (só nélkül) az apró kockára vágott szalonnával, a felaprított hagymával együtt 2 kanál zsírban kissé megpirítjuk, majd 1-2 evőkanál vizet öntve alá, fedő alatt pároljuk.
Ha a hús megpirult, zsírjára sütjük, meghintjük pirospaprikával, egy kevés majoránnával, rátesszük az ujjnyi csíkokra vágott májat, és együtt kb. 15 percig pároljuk.
Megsózzuk, belekeverjük a paradicsompürét, összeforraljuk, majd sós vízben főtt burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.