Elkészítés: A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát is rádobjuk, lepirítjuk, sózzuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Átforraljuk, és hozzáadjuk a hámozott, darabolt paradicsomot. Kóstolgatva fűszerezzük (só, bors).
A halakat beirdaljuk, sózzuk, enyhén lisztezzük, és olajban megsütjük.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.
Tálaláskor a főtt tésztát összekeverjük a gombás raguval, rátesszük a kisütött halszeleteket, és petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.