Elkészítés:
Tészta:
A tojásfehérhéket kemény habbá verjük. A cukrot és a darálatlan diót sütőben megpirítjuk, majd ledaráljuk, és a habhoz adjuk. (Ha nem elég sűrű, darált kekszel sűríthetjük). Kiskanállal tízforintos nagyságúra szaggatjuk, és vajazott-lisztezett tepsiben kisütjük, mintha habcsókok lennének.
Krém:
A tojássárgákból, kávéból, cukorból és tejből (vagy vízből) sűrű krémet főzünk (ha nem elég sűrű rakjunk bele egy kis lisztet). Ha kihűlt, belerakjuk a margarint. A sűrű-ragacsos krémmel összeragasztjuk a habcsókocskákat, és megforgatjuk porcukorban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.