Elkészítés: A húsokat úgy vágom szét, hogy ne teljesen nyíljon ketté (mintha 2 szeletet tennék egymásra), kicsit meglazítom a rostokat, enyhén besózom, és kevés majoránnát szórok rá. Félreteszem, és elkészítem a tölteléket.
A hagymát és a gombát apróra vágom, olajon, fedő alatt megpárolom, majd fedő nélkül lepirítom. Ezután a 2 tojást tejjel habosra felverem, és a gombára öntöm. Kocsonyás állagig sütöm, kicsit hagyom hűlni.
A húsokat szétnyitom, 1 evőkanál tölteléket teszek bele, tojásfehérjével a szélét megkenem, és szorosan összenyomom. Mielőtt panírozom, minden szeletre szórok apróra vágott
petrezselyemzöldet, utána szokásos módon a dupla szeleteket panírozom.
Közepes hőfokon, olajban ropogósra sütöm.
Bármilyen köret illik hozzá, kiadós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.