Elkészítés: Keverjük össze a mandulát, a kakaót és a szódabikarbónát. Verjük fel a porcukorral a tojásokat, majd óvatosan szórjuk hozzá a mandulás keveréket. A masszát tegyük egy sütőpapírral kibélelt hosszúkás, téglalap alakú formába, és 190 fokon húsz perc alatt süssük meg. Ha langyos, borítsuk rácsra, és hagyjuk teljesen kihűlni. Egy deci vízzel keverjük el a tejszínt, szórjunk hozzá egy késhegynyi őrölt
szegfűborsot, a 3 dkg cukrot, forraljuk fel, és keverjük bele az összetört csokoládét. A tűzről levéve addig kevergessük, míg teljesen felolvad. Ha kihűlt, adjuk apránként a habosra kevert vajhoz, és legalább tíz percre tegyük hűtőbe. A tésztát három rétegre szeljük, töltsük meg a krémmel, a tetejét szeletelt körtével díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.