Elkészítés: 1. A vizet egy kisebb lábasba öntjük, a vajat és a kakaót hozzáadjuk, kevergetve felforraljuk, majd a tűzről lehúzzuk.
2. A lisztet a cukorral és a szódabikarbónával összeforgatjuk, az előzőekhez keverjük. Ezután kerül bele a joghurt, a tojás és a vaníliás cukor.
3. Egy kb. 30x25 cm-es tepsit kikenünk, a tésztát beleöntjük, és nedves késsel elsimítjuk. Ezt a munkát szívesen megcsinálják a gyerekek is.
4. Előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal (200 °C, légkeveréses sütőben 180 °C) kb. 20 percig sütjük.
5. A tészta tetejére valókat a mogyoró kivételével összemelegítjük. Akkor jó, ha a cukor teljesen felolvad. Ezt a masszát egyenletesen a kisült, még meleg tészta tetejére kenjük, és csak akkor szeleteljük fel, amikor ez a bevonat megszilárdul rajta, majd kidíszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.