A tojásokból piskótát készítünk.A mascarponet jól elkeverjük,majd másfél dl tejszínt felverve hozzáadjuk a vaníliás cukorral együtt.A kisült piskóta felére helyezzük a krém felét.Ezutana karamellás cukrot vajjal felolvasztjuk és ha kissé kihűlt a fél dl habtejszin T hozzáadjuk,és a krémre helyezzük,majd a megmaradt mascarponés kremet a tetejére és végül a piskótát.Az étcsokoládé T felolvasztjuk és a piskóta helyezzük.Ezt követően díszítéshez habot ,ribizli T és citromfuvet hasznaljunk.Jo étvágyat hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.