Előkészítés: Darálón finom lisztté őröljük a kölest. A narancsot megmossuk, megtöröljük, és a héja felét lereszeljük. Az élesztőt szétmorzsoljuk.
Elkészítés: A kölest, a narancshéjat, az élesztőt, a tejet, a tojásokat, a vajat, a vaníliás cukrot, egy csipet sót tálba tesszük, és a konyhai robotgép dagasztórúdjával mintegy 5 percig dagasztjuk, hogy a tészta hólyagos legyen. Letakarva, szobahőmérsékleten 1 órát kelesztjük. Nem túl sok olajat serpenyőben felforrósítunk. Fasírtonként kb. 2 evőkanál tésztát teszünk bele, és több adagban, kis hőmérsékleten kb. 5 percig sütjük, amíg a fasírtok alja megbarnul, és el nem válik a serpenyő aljától. Megfordítjuk őket, és további 3–4 percig sütjük. A sütőben 50?C-fokon (1-es gázfokozat) melegen tartjuk, amíg az összes elkészül.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 507 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.