Elkészítés: A tököket meghámozzuk, a belsejét kikaparjuk. Körülbelül 2 ujjnyi szélesre és 10 cm hosszúra felszeleteljük, enyhén sós vízben megfőzzük. Amikor megfőtt, kiszedjük a főzővízből, és lecsöpögtetjük.
A tepsit kikenjük étolajjal, a lecsöpögtetett tök felét lerakjuk a tepsibe, majd a zsemlemorzsa és a cukor felét rászórjuk. Folytatjuk a maradék tökkel, erre a megmaradt zsemlemorzsa és cukor kerül. A nagy pohár tejfölt kikeverjük kb. 1 dl tejjel, és a tetejére kenjük.
Előmelegített sütőben sütjük kb. 25-30 percig. Akkor jó, mikor látni a tejfölön, hogy egy kis színt kapott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.