Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegetjük.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, a tojások sárgájával, majd hozzáadjuk a túrót, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a mazsolát. A tojások fehérjéből kemény habot verünk a csipet sóval.
A tojásos-túrós masszát összekeverjük a kifőtt tésztával, hozzáadjuk a leöblített mazsolát, majd a tojáshabot óvatos mozdulatokkal belekeverjük a tésztába.
A keveréket vajjal kikent és porcukorral hintett formába öntjük és előremelegített 180 fokos sütőben sütjük kb. 25-30 percig, addig, amíg a beleszúrt hurkapálcára nem ragad a masszából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.