Elkészítés: Az olajat melegítsük fel, majd adjuk hozzá az őrölt koriandert, a sáfrányt, a gyömbért és a vöröshagymát. Süssük 1-2 percig aranysárgára, közben kevergessük!
Adjuk hozzá a répát, és öntsük fel a zöldséglevessel. Forraljuk fel, 5 perc után adjuk hozzá a batátát. 10 percig főzzük tovább a levest takarékon, majd adjuk hozzá a csicseriborsó felét. Vegyük le a tűzhelyről, és egy robotgéppel dogozzuk el a levest krémessé.
A végén öntsük bele a csicseriborsó másik felét is, a citromlevet és az apróra vágott fűszernövényeket is adjuk hozzá. Tálaljuk friss zsömlével vagy árpás pogácsával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.