Elkészítés: A puha margarint a tojásokkal és a cukrokkal géppel habosra keverem, majd mehet bele a reszelt répa, a gyömbér, a narancslé, a narancs héja és az összes hozzávaló. Kézzel keverem ki a tésztát, alaposan.
Az almákat meghámozom, 3 db-ot kisebb kockákra vágom, a másik kettőt gyufaszál méretűre reszelem zöldséggyalun.
Egy közepes méretű tepsit zsírpapírral kibélelek. Ráöntöm a tésztát, majd megszórom az almakockákkal. Az almaszálakat zsemlemorzsában, egy kis fahéjjal együtt átforgatom egy tálban, és rászórom a süti tetejére, borzasra.
Előmelegített sütőben 190 fokon legalább 40-45 percig sütöm.
Sokáig friss marad, és a karácsonyt idézi az illata.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.