Elkészítés: A szilvát megmossuk, kimagvazzuk és négybe vágjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként hozzáadjuk a sárgáját, és újra habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és kanalanként, a felvert tojásfehérje habjával váltogatva, a masszához adjuk. Utána hozzáadjuk a rumot és a vaníliás cukrot is. Kivajazott-lisztezett közepes tepsibe öntjük, a tetejét megrakjuk szilvával, és 150 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk, kockára vágjuk, és megszórjuk a tetejét fahéjas cukorral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.