Elkészítés: A szilvát megmossuk, kimagvazzuk és négybe vágjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként hozzáadjuk a sárgáját, és újra habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és kanalanként, a felvert tojásfehérje habjával váltogatva, a masszához adjuk. Utána hozzáadjuk a rumot és a vaníliás cukrot is. Kivajazott-lisztezett közepes tepsibe öntjük, a tetejét megrakjuk szilvával, és 150 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk, kockára vágjuk, és megszórjuk a tetejét fahéjas cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.