Elkészítés: A húst nagyon vékonyra szelem, kicsit át is klopfolom, sózom, borsozom, majd egy kiolajozott jénaiba egymás mellé teszem. A hagymát és a gombát megtisztítom, apróra vágom. Kevés olajon megfonnyasztom a hagymát, majd rárakom a gombát, puhára párolom, levét elfőzöm. Ízlés szerint megfűszerezem, főleg majorannával, majd belemorzsolom a kicsavart kenyereket. Leveszem a tűzről, belekockázom a főtt tojásokat, jól összekeverem. Ezt a tölteléket egyenletesen rárakom a hússzeletekre. A telfölt pici sóval kikeverem, ráborítom a töltelékre, végül ráreszelem a sajtot. Kb. 50-60 percet sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.