Elkészítés: A csirkét 4 részre vágjuk, megpaprikázzuk, megsózzuk.
A vajat egy nagy tűzálló edényben megolvasztjuk. A fokhagymát és a gyömbért összezúzzuk és az edénybe tesszük, majd hozzáadjuk a csirkehúst.
A narancsot meghámozzuk, vastag szeletekre vágjuk és kimagozzuk. A körtéket meghámozzuk, magházukat kivágjuk, feldaraboljuk. A gyümölcsöket, a mazsolát és a babérlevelet a csirkehúsdarabok közé szórjuk. A mandulát lehéjazzuk, felvagdaljuk és rászórjuk a csirkére. Végül az egészet meghintjük a szegfűszeggel és a fahéjjal.
A tálat lefedjük alufóliával, és közepesen meleg sütőben kb. 1 órát pároljuk. A sütés vége felé levesszük az alufóliát, és a húst megpirítjuk.
A babérlevelet kiszedjük, és főtt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.