Előkészítés: A spenótot (a salátát leveleire szedjük), megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük. A kivit meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk. A papayát hosszában kettévágjuk, kimagozzuk, meghámozzuk, és a húsát apró kockákra daraboljuk. A paprikát megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, húsát felszeleteljük.
Elkészítés: A spenótot szétosztjuk négy tányérra. A kivit, a paprikát és a papayát összekeverjük. A citromlevet elkeverjük a szójaszósszal, a cukorral, és a gyömbérrel, ráöntjük a kivis keverékre. A spenótra halmozzuk. A rákot leszűrjük, ízlésesen a salátára rakjuk, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 153 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.