Előkészítése: hosszúkás, szögletes formát úgy bélelek ki folpack fóliával, hogy minden oldalán lelógjon a fólia. A tejszínből kemény habot verek, és felhasználásig hűtőbe teszem. A citromlevet, porcukrot és sót addig keverem, amíg a cukor fel nem oldódik a citromlében.
Elkészítése: a citromos cukrot és a sárgabarack-darabkákat óvatosan beleforgatom a tejszínhabba. A bélelt formába úgy töltöm be a hab felét, hogy a formát kissé félrebillentem. A hab háromszög alakban terüljön el benne! Azonnal a mélyhűtőbe tolom, szintén ferdére állítom, majd 20 percig dermesztem, ezután rászórom a tortadarát, végül a hab másik felét is rákanalazom. Így a képen látható módon két háromszög között csokicsík lesz. A tetejét simára egyengetem, befedem fóliával, és a mélyhűtőben legalább fél napig fagyasztom. Tálalás előtt közvetlenül egy hosszúkás tálra borítom, óvatosan lehúzom róla a fóliát, és forró vízbe mártott késsel felszeletelem. Tetszés szerint tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládéreszelékkel feldíszítve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.