Elkészítés: Az elkészítést megelőző este cukrozott tejben az élesztőt felfuttatjuk. Beleöntjük a lisztbe, majd a tejföllel és a maradék tejjel, valamint a sóval lágy tésztát készítünk.
Kiolajozott nylonzacskóba tesszük, hűtőszekrényben kelesztjük.
Fogyasztás előtt a tésztából pici tenyérnyi mennyiséget tépünk, azután megformázzuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük.
Tálaláskor ízlés szerint tejföllel, sajttal, vagy fokhagymával, esetleg lekvárral megkenjük.
A nyers lángostészta 3-4 napig is eláll a hűtőszekrényben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.