Egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolaj felét, és aranyszínűre pirítjuk rajta a kenyérszeletek mindkét oldalát. Ezután mindet kiszedjük.
A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a megmaradt olívaolajat, és 5 percig pirítjuk-pároljuk rajta a megtisztított, felszeletelt gombafejeket.
Hozzákeverjük a meghámozott, átnyomott fokhagymát, a petrezselyem lecsipkedett, felaprított leveleit, és együtt pirítjuk további néhány percig.
Azután lehúzzuk a tűzről, és ízesítjük egy kevés sóval, borssal, csilipehellyel, valamint a lime kifacsart levével. Végül elosztjuk a keveréket a pirítósokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.