Egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolaj felét, és aranyszínűre pirítjuk rajta a kenyérszeletek mindkét oldalát. Ezután mindet kiszedjük.
A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a megmaradt olívaolajat, és 5 percig pirítjuk-pároljuk rajta a megtisztított, felszeletelt gombafejeket.
Hozzákeverjük a meghámozott, átnyomott fokhagymát, a petrezselyem lecsipkedett, felaprított leveleit, és együtt pirítjuk további néhány percig.
Azután lehúzzuk a tűzről, és ízesítjük egy kevés sóval, borssal, csilipehellyel, valamint a lime kifacsart levével. Végül elosztjuk a keveréket a pirítósokon.
Megjegyzés
Legyen szó egy bőséges reggeliről vagy egy kiadós vacsoráról, ez a pikáns szendvics biztosan megállja helyét. Gyorsan, könnyen elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.