Előkészítés: A mazsolát beáztatjuk. A gyümölcsöket lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk.
Elkészítés: A pudingokat a csomagon található leírás alapján elkészítjük a tejjel, és
ízlés szerint 3-4 evőkanál cukrot keverünk bele. A zselatint 1,5 dl vízzel felforraljuk. 2/3 részét a puncspudinghoz, a maradékot pedig a csokoládépudinghoz keverjük. A pudingokba arányosan (2/3:1/3) elosztjuk az ananászt és a barackot, és a puncspudinghoz hozzákeverjük a rumaromát. A csokoládépudingot fél literes, a puncspudingot egy literes, hideg vízzel kiöblített formába (tálba) töltjük, majd hűtőben megdermesztjük. Tálaláskor forró vízbe mártjuk a pudingformákat, a puncsízű pudingot arra a tálra borítjuk, amin tálalni szeretnénk, majd a csokoládépudingot a puncsízű pudingra borítjuk. A pudingtortát körülrakjuk félbe tört babapiskótákkal, tejszínhabbal, mandulaforgáccsal és gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.