Elkészítés: A szobahőmérsékletű vajat a szitált porcukor felével és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ezután sorba beletesszük a tojások sárgáját, és ismét habosra keverjük. A tojások fehérjét a szitált porcukor másik felével kemény habbá verjük, ezt belekeverjük a sárgájába, végül beledolgozzuk a reszelt citromhéjat, a darált diót és a lisztet is.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejét elsimítjuk, megszórjuk a vágott dióval, a fahéjas cukorral, majd sűrűn beterítjük a félbevágott eprekkel úgy, hogy a vágott felük legyen felfelé.
Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon kb. 1 órát sütjük, a tepsiben hagyjuk kihűlni, végül porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.