Elkészítés: A morzsához a vajat 1 percig mikróztam, belekevertem a cukrot és a lisztet. A marcipánt hasábokra vágtam és belecsipegettem a vajas keverékbe. Ennyi a morzsa.
A rumot mikróban 1 percig melegítettem az áfonyával, majd hagytam, szívja meg magát alaposan a szesszel.
A tészta hozzávalói közül elsőnek a puha vajat kavartam ki alaposan a cukorral, majd tojással. A lisztet elkevertem a sütőporral, és rászitáltam a vajas keverékre, összedolgoztam.
A tepsit kibéleltem sütőpapírral, belesimítottam a tésztát. A negyedelt epret rászórtam, majd a részeges áfonyát is. Illatozott erősen, csak úgy áradt belőle a rum. A morzsa bírta ezt, ő került a tetejibe! Szerintem mindketten boldogok voltak együtt! Tök jól mutattak!
A sütő közepesen melegen várta őket, és 40 perc után csengéssel jelezte, hogy készen van a mű!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.