Elkészítés: A piskótalapot vékonyan megkenjük lekvárral, feltekerjük, majd vékonyan felszeleteljük.
A kapott tekercsekkel kibéleljük az őzgerincformát. A harmadát meghagyjuk a tetejére, lezárásként.
A töltelékhez az eperből 30 dekagrammot félreteszünk, a többit turmixoljuk, lábasba szűrjük és felforraljuk. A zselatint beleszórjuk, és kevergetve feloldjuk, majd lehűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd a zselatinos-epres pürét belekeverjük. A piskótával bélelt őzgerincformába az epres hab felét belesimítjuk. A félretett eper ennek a közepébe kerül, majd a megmaradt habbal elsimítjuk. Végül a maradék piskótatekercsekkel lezárjuk, és hűtőben dermesztjük.
Az alagutat tálra borítjuk, a tetejét megkenjük a fellangyosított lekvárral, és megszórjuk mandulaforgáccsal. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.