A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét egy keverőtálba tesszük, 5 dkg cukorral felverjük közepes keménységűre. Másik tálban kézi habverővel a tojások sárgáját, a tejet, az olajat, a 20 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük. Harmadik tálban az átszitált lisztet, a sütőport és a kakaóport elkeverjük. A tojássárgájás keverékhez apránként hozzáadjuk a száraz hozzávalókat. Végül a tojásfehérjével fellazítjuk. Egy tortakarikát kibélelünk sütőpapírral, az alját kivajazzuk, és beleöntjük a masszánkat. 155 fokon, alsó-felső sütéssel egy 60-70 perc alatt készre sütjük.A csokis krémhez a hozzávalókat egy tálban elkeverjük és egyneműsítjük, félretesszük hűteni egy pár órára.Az erdei gyümölcsöt a kristálycukorral elkezdjük felmelegíteni, közben a zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. 5 perc elteltévek kinyomkodjuk a víztől, majd az erdei gyümölcsös keverékbe tesszük. Egy percig főzzük, majd elzárjuk, kihűtjük a gyümölcsös zselét.A tejszínes csokikrémhez a tejszínt elkezdjük felverni, majd folyamatosan hozzáaadjuk a mascarpone-t és a porcukrot. Végül a korábban elkészített, kihűtött csokis krémből is adunk hozzá 3 evőkanállal. A burkolókrémhez az étcsokoládét csak addig melegítjük, amíg puha nem lesz, majd a vajjal együtt robotgépben kihabosítjuk. A csokicsurgatáshoz az étcsokit 4 evőkanál olajjal gőz fölött megolvasztjuk, egyneműsítjük. Torta összeállítása:A tortát először ketté, majd azt is ketté vágjuk, így 4 lapot kapunk. Az alsó lapra teszük tejszínes csokikrémet, illetve a csokis krém felét a torta közepén elsimítjuk. Majd erre tesszük a következő lapot. Erre is kerül a tejszínes krémből, illetve az erdei gyümölcsös zselét a közepén elsimítjuk. Erre jön a harmadik lap, amely hasonlóan az első réteghez tejszínes csokikrémből és csokis krémből áll. Végül jön az utolsó lap, majd a torta tetejét és oldalát is megkenjük a tejszínes csokikrémmel. Ezt követően hűtőbe tesszük egy 5-6 órára. Ezt követően elvégezzük a torta burkolását. Tetszés szerint 1 vagy 2 rétegben, ezt követően 1 órára megint hűtőbe tesszük. Utána jön a csokicsurgatás egy kis kanál segítségével. Ezt követően díszítjük a tortát tetszőleges gyümölcsökkel, illetve tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.