A piskotahoz: a tojasokat, egeszben, a cukorral es vizzel egyutt robotgeppel habosra verjuk (kb. 15 percig). A lisztet, sutoport es kakaot atszitaljuk, majd lagy mozdulatokkal, lassan a tojasos masszahoz adagoljuk. Sutopapirral kibelelt, kerek tortaformaban, 175 fokon, egy orat sussuk. ( tű proba)A krem: a zselatin lapokat hideg vizbe teszem hidratalodni 10 percig. A fagyasztott gyumolcsoket, cukrot, vaniliascukrot, malnaszirupot egy edenyben kisse osszetorom. Hozzaadom a tejszint es felmelegitem. A zselatin lapokat kiszedem a vizbol, megnyomkodom kicsit, es a tejszines keverekbe teszem. Egy habverovel addig keverem amig a lapok teljesen el nem olvadnak. Ha mar nem meleg, hutoszekrenybe helyezem egy ejszakara.Összeallitas:A feketeribizliszirupot a vizzel osszekeverjuk. A piskotat kette vagjuk majd az elso reszt ezzel a sziruppal meglocsoljuk. A megszilardult erdeigyumolcsos teszint robotgeppel felverjuk kb. 10 percig. Egy femformat helyezunk a piskota kore. A kremet a piskota tetejere ontjuk , kisse elsimitjuk es rahelyezzuk a kette vagott piskota masodik felet. Ezt a piskotat is szirupozzuk, majd egy orat hutobe pihentetjuk. Ez utan a femgyurut eltavolitjuk a tortank korul.Diszites: A tejszint a kakaoval felverjuk majd a 80 %-val bekenjuk a tortank oldalat. A fehercsokoladet es az olajat, goz folott megolvasszuk, es egy kanal segitsegevel lecsorgassuk a torta oldalan, ezt kovetoen a torta tetejet is bevonjuk a csokival. Ha kicsit szilardult a csokolade, a madadek kakaos tejszinnel, felkorbe a torta tetejen habrozsakat nyomunk, amire rahelyezzuk a gyumolcsoket es a kihagyot reszen megszorjuk mandulaszirmokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.