Elkészítés: Az előkészített csülköt hegyes késsel sűrűn beszurkálom, ezekbe a lyukakba dugdosom a finomra vágott tárkonylevelet, majd besózom, így hagyom a hűtőben állni 1 napig.
A pácolt csülök alá kevés vizet öntök, és fedő alatt puhára párolom, ha kell, pótolom a folyadékot. Amíg a hús puhul, megtisztítom az almát, és hideg vízbe félreteszem. Amikor a hús megpuhult, kiveszem a párolóléből, hagyom kihűlni, majd kicsontozom, éles késsel felszeletelem.
A párolólében a cikkekre vágott almát félpuhára főzöm, hozzáteszem a felszeletelt húst, és az egészet az előzőleg elkészített rántással berántom, kiforralom.
Forrón tálalom, párolt rizst, vagy erdélyi szokás szerint kukorica puliszkát adok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.