Elkészítés: A fehér tésztához a tojásfehérjét a cukorral felverem, a lisztet a sütőporral és a kokuszreszelékkel összekeverem, és óvatosan a felvert tojásfehérjéhez kavarom. Kikent, lisztezett tepsiben 175 fokon kisütöm (tűpróbáig). A barna tésztához a tojásfehérjét a cukorral felverem, a lisztet, a sütőport, a kakaót és a diót összekeverem, majd óvatosan a felvert tojáshoz kavarom. Szintén kikent és lisztezett tepsiben 175 fokon kisütöm.
A krémhez a 10 tojás sárgáját a 10 dkg porcukorral jól kidolgozom. A vaníliás cukorraé elkevert pudingport a tejben sűrű péppé főzőm, majd félreteszem hűlni. A maradék porcukorral kikeverem a margarint, és a kihűlt krémhez adom.
Összeállítás: alura jön a barna tészta, rákenem a a krém felét, ráhelyezem a fehér tésztát, majd elkenem rajta a krém másik felét. A tetejére csokireszekléket vagy kókuszreszeléket lehet szórni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.