Elkészítés: A fehér tésztát elkészítjük: a tojásfehérjéből kemény habot verünk, a végén a cukrot is belekeverjük. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral összekeverjük, a cukros habba keverjük óvatosan (a hab ne törjön össze), citromlevet csepegtetünk bele. Egy nagy tepsit kikenünk margarinnal, liszttel megszórjuk, és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok) kb. 15 perc alatt megsütjük.
Míg megsül, elkészítjük a barna tésztát. A tojásfehérjét habbá verjük, a végén a cukrot is hozzáadjuk. A diót (mogyorót) a kakaóval, a liszttel és a sütőporral összekeverjük, a habba keverjük. Ugyanúgy sütjük, mint a fehér tésztát.
Jöhet a krém: A tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Először a pudingport és a tejet adjuk hozzá, majd folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint.
A krém nagyobb részét a fehér tésztára kenjük.Erre tesszük a barna tésztát, amit a maradék krémmel megkenünk. A tetejére csokireszeléket szórunk.
Kockára vágva tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.