Elkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A savanyú káposztát apróra szeljük, de ha túlságosan pikáns, előtte kissé kiöblítjük. A kolbászt karikára, a szalonnát pedig apró kockákra vágjuk.
A szalonnát kevés olajon elkezdjük sütni, majd hozzáadjuk a vöröshagymát. Mikor kezd üvegesedni, beletesszük a káposztát, kevés olajat még alá öntünk, mert a káposzta sokat felvesz. Ha már majnem megsült, beletesszük a kolbászkarikákat is. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és hozzáöntjük a már majdnem kész ételhez. Egyszer átkeverjük, de utána hagyjuk megsülni egészben, hogy szép formája legyen. Ha az alja már megsült, óvatosan megfordítjuk, és a másik oldalát is átsütjük. Friss, ropogós fehérkenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.