A zöldségeket tisztítás után szeletelő géppel vékonyra szeleteljük, kivéve a sárgarépát, mert azt alma reszelőn kell lereszelni.
A cukorba belekeverjük a tartósító szereket és a sót, majd az ecettel a zöldségekhez adjuk.
Vizet nem szabad hozzá adni!
Keverés után 24 órát állni hagyjuk, időnként átkeverjük.
Üvegekbe, vagy műanyag vödörbe töltjük.
Ügyeljünk rá, hogy minden eszköz (reszelő, keverőtál, üvegek) tiszták és szárazak legyenek, így a vízben lévő csírák nem juthatnak be a savanyúságba, ami mégis bejut, azt az ecet fertőtleníti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.