Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket felverjük, a sárgákat kikeverjük a cukorral és a vízzel. Utána hozzákeverjük a darált diót, a lisztes sütőport és a tojásfehérjéket. Előmelegített sütőben megsütjük. A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a vaníliás cukorral és a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt, a vajat és a porcukrot hozzákeverjük. A habhoz gőz felett keményre verjük a tojásfehérjét a porcukorral, majd a krémre simítjuk. Tetejét díszíthetjük csokireszekékkel, darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.