Elkészítés: Egy kis lábasban feltesszük főni az aszalt szilvát a kompótlé és a bor keverékében, ízesítjük a felsorolt fűszerekkel, cukorral, ízlés szerinti mennyiségben. Liszttel vagy étkezési keményítővel besűrítjük a főzés végén.
A csirkemellet felszeleteljük, csirke fűszersóval megszórjuk, 1 órát állni hagyjuk, és egy teflonos serpenyőben kevés olívaolajon megsütjük szép pirosra.
Tálaláskor a hússzeleteket félig leöntjük a mártással, mellé is kanalazunk szilvás szószt, burgonyapürével fogyasztjuk. Pulykamellel is készíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.