Előkészítés: A csokoládét kisebb darabokra tördeljük. A lisztet összekeverjük a kakaóval. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20x30 cm-es tepsit.
Elkészítés: Vízfürdőbe állítjuk a csokoládét és belekeverjük a vajat. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tojásokat a cukorral és a fahéjjal habosra keverjük. A csokoládés masszába dolgozzuk. Hozzáadjuk a lisztes-kakaós keveréket is, és a formába simítjuk. A sütőben kb. 30 percig sütjük, amíg a teteje ropogós lesz, de a belseje még puha. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.