Elkészítés: A tejet, a tejszínt és a vaníliás cukrot melegítsd majdnem forralásig, majd tedd félre hűlni. A tojások sárgáját keverd össze a cukorral, a vaníliás pudingporral és a fahéjjal, majd merőkanalanként adagold hozzá a langyos tejet. Elegyítsd, és tedd vissza a tűzre főzni, de óvatosan, hogy ne forrjon fel, mert akkor a tojás kicsapódhat. Amikor sűrű, krémes állagú, akkor elkészült. Hagyd lehűlni, majd a hűtőszekrényben kb. 1 órát pihentesd. A többi munkát a fagylaltgép elvégzi.
Fagyigép nélkül: egy egész éjszakára hagyd a mélyhűtőben, közben egyszer-kétszer (főleg az elején) kevergesd át, hogy ne kristályosodjon.
Érdemes úgy is kipróbálni, hogy a lehűtött tejszínt, habbá verve, csak a legvégén adod a sűrű, felfőzött tojásos krémhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.