Elkészítés: 1. Tartsuk a paprikát égő láng fölé, süssük meg, majd húzzuk le a héját, vágjuk ki az ereket, és kockázzuk fel. Olajon pirítsuk meg a felaprított hagymát, szardellafilét és petrezselymet.
2. Adjuk hozzá a paprikát és a rucola egy részét. Enyhén sózzuk meg a mártást, majd vegyük le a tűzről.
3. A tésztát bő, sós vízben főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és forgassuk át a paprikás mártásban. Adjuk hozzá a rucolát, hintsük meg reszelt parmezán sajttal, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.