Elkészítés: A fagyasztott eperszemeket szobahőmérsékleten felengedjük. Közben az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítva felnegyedeljük, és hosszában felszeleteljük, megcspegtetjük a citromlével, hogy a barnulástól megóvjuk. A vizet a cukorral állandó kevergetés mellett felforraljuk, hozzáadjuk a bort, a citromhéjat és az almaszeleteket. Pár percig együtt forraljuk, míg az alma roppanós puha nem lesz. Közben a kukoricalisztet elkeverjük egy kis hideg vízzel, s ügyelve arra, hogy meg ne csomósodjon, behabajuk vele a levest. Még pár percig kis lángon, gyöngyözve forraljuk, majd a tűzről levéve az edényt hűlni hagyjuk. Az epret két részre osztjuk. A szebb szemeket egészben hagyva, a többit pedig mixerben elpürésítve, nyersen az almaléhez adjuk. A levest hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt felöntjük pezsgővel, négy részre osztjuk, s a tetejét apróra tört pisztáciával díszítve feladjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.