Elkészítés: A kihűlt piskotát nedves konyharuhába feltekerjük. A 3 tojást a 15 dkg cukorral, a 2 kanál kakaóval és a narancs héjával simára keverjük, gőz fölött sűrűre főzzük. A tűzről levéve kihűtjük, majd hozzákeverjük a porukorral habosra kikevert vajat.
Ezzel a krémmel töltjük meg a piskótatekercset, a külsejét is bevonjuk a krémmel, és villával megcifrázzuk. Hosszúkás tálra tesszük, tetszés szerint díszítjük.
4-6 órára hűtőbe rakjuk, tálaláskor ferdén szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.