Elkészítés: A szalonnát felszeleteljük. A nyulat kicsontozzuk, és kis, vékony szeletekre vágjuk. A paprikát, a hagymát és a paradicsomot felkarikázzuk. A tejfölt fűszerpaprikával ízesítjük.
Ezután egy cseréptálba (vagy tűzálló tálba) zsiradékot teszünk, és alaposan bekenjük az alját. A megsózott burgonya felével alapozzuk, belefektetünk egy sor szalonnát, erre kerül a hagyma fele, majd a hússzeletekből egy sor. Befedjük a paradicsom és a paprika felével. Erre
ismét burgonyát, hagymát, húst, paradicsomot és paprikát teszünk, a tetejét pedig beborítjuk a megmaradt szalonnaszeletekkel.
Az egészet leöntjük a paprikás tejföllel, és a sütőben legalább 1 óra hosszat sütjük. Végül a tetejét megpirítjuk, hogy a szalonna ropogós pirossá váljék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.