Elkészítés: A fehér csokit darabokra törtjük, és vízfürdő felett megolvasztjuk. Félretesszük hűlni.
Aprítógépben ledaráljuk a kekszet az olvasztott vajjal együtt. Egy kapcsos tortaformába vagy piteformába nyomkodjuk egyenletesen a kekszes masszát, jó alaposan lenyomjuk, és berakjuk a hűtőbe 20 percre.
A mascarponét a kissé kihűlt olvasztott csokival habosra keverjük. Félreteszünk pár szem epret díszítésnek, a maradékot a juharsziruppal kissé összetörjük, majd ezt is hozzákeverjük a krémhez.
A krémet egyenletesen a kekszes alapra simítjuk, a maradék eperrel díszítjük, és meghintjük egy kis porcukorral. A legjobb, ha már előző este megcsináljuk, és 1 éjszakán át hagyjuk állni a hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.