Elkészítés: A csokit egy fémtálban, vízfürdőben felolvasztjuk. A vajat a porcukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét, a habbá vert tejszínt, csipetnyi sót adunk hozzá, majd lazán összeforgatjuk. Egy tálban a hűtőbe tesszük kb. 2 órára.
A sajtot hosszúkásra reszeljük, tányérra szórva mikrosütőben összesütjük, majd levesszük, és hagyjuk kihűlni.
A barackkonzervet a rozmaringgal és egy csipet sóval darabosra pürésítjük.
Tálaláskor a csokihabot forró vízbe mártott evőkanállal formázzuk, a tányérra tesszük, beleszúrjuk a sajtchips-et, mellétesszük a barack salsát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.