Elkészítés: A csokit egy fémtálban, vízfürdőben felolvasztjuk. A vajat a porcukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét, a habbá vert tejszínt, csipetnyi sót adunk hozzá, majd lazán összeforgatjuk. Egy tálban a hűtőbe tesszük kb. 2 órára.
A sajtot hosszúkásra reszeljük, tányérra szórva mikrosütőben összesütjük, majd levesszük, és hagyjuk kihűlni.
A barackkonzervet a rozmaringgal és egy csipet sóval darabosra pürésítjük.
Tálaláskor a csokihabot forró vízbe mártott evőkanállal formázzuk, a tányérra tesszük, beleszúrjuk a sajtchips-et, mellétesszük a barack salsát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.