Elkészítés: A lisztet a sütőporral és a szódabikarbónával elkeverjük, majd a keveréket kettéosztjuk, és az egyik részbe beleforgatjuk a kakaót.
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük, a tejszínt beledolgozzuk (nem kell külön felverni, folyamatosan öntsük a keverékhez, miközben a habverővel dolgozunk). Ezt is kétfelé osztjuk, egyik felét a sima lisztes keverékbe tesszük és belereszeljük a citromhéjat, a másikat a kakaós liszthez. A csokit feldaraboljuk, és mindkét részhez keverünk belőle.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a formát vagy kivajazzuk,vagy papírkapszlikkal kibéleljük. A citromhéjas keveréket formákba öntjük,majd rákanalazzuk a kakaós masszát.
20-25 percig sütjük, majd miután elkészült, 5 percig a formában hagyjuk hűlni. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.