Elkészítés: A 8 tojássárgáját a cukorral és 2 evőkanál vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a 8 tojás habbá vert fehérjét. Kétfelé vesszük, az egyik felébe belekeverjük az 1 evőkanál. kakaót. A tepsit kibéleljük alufóliával, vajjal megkenjük. Erre rászórjuk a meggyet. Ráöntjük a barna tésztát, majd a sárgát, és megsütjük.
A 2 dl tejet felfőzzük a liszttel, a tojásokkal és a vaníliás cukorral, kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, a rummal. Ha kihűlt a főzött krém, összekeverjük a cukros margarinnal, és a tészta tetejére simítjuk (a tésztán a meggy legyen felül!). A tejszínhabot elkészítjük, és a krém tetejére tesszük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.