Elkészítés: 2,5 dl vizet a 15 dkg margarinnal felforraljuk. Teszünk hozzá 15 dkg lisztet - olyan lesz, mint a rántás. 20 percig pihentetjük, utána 6 tojást ütünk a tésztához, géppel jól összekeverjük. Sütőpapíron 2 lapot sütünk.
A krémhez 7 dl tejben 2 csomag vaníliapudingot felfőzünk, majd kihűtjük. Ha jól kihűl, 25 dkg margarint és 15 dkg porcukrot keverünk hozzá. A krémmel megtöltjük a tésztát, majd a tetejére 5 dl habbá vert tejszínt teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.