Előkészítés: A csirkemelleket 2-2 szeletre vágjuk, finoman kiklopfoljuk, hogy szép szeleteket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát és póréhagymát megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A brokkolit megpároljuk. A rizst megfőzzük.
Elkészítés: A hússzeletekre tesszük a sonkát, amit megkenünk a túróval; feltekerjük, végül összetűzzük. Olajat teszünk egy serpenyőbe, és a húsokat megpirítjuk rajta, majd rárakjuk a hagymákat, és felöntjük a húslével. 20 percig főzzük, aztán ráöntjük a tejszínt. Egy kerek tűzálló tál aljára rakjuk a rizst, a közepére elrendezzük a göngyölt húst, köré szépen a brokkolit. Meglocsoljuk a tejszínes húslével, ráreszeljük a sajtot, majd előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.