Előkészítés: A csirkemelleket 2-2 szeletre vágjuk, finoman kiklopfoljuk, hogy szép szeleteket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát és póréhagymát megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A brokkolit megpároljuk. A rizst megfőzzük.
Elkészítés: A hússzeletekre tesszük a sonkát, amit megkenünk a túróval; feltekerjük, végül összetűzzük. Olajat teszünk egy serpenyőbe, és a húsokat megpirítjuk rajta, majd rárakjuk a hagymákat, és felöntjük a húslével. 20 percig főzzük, aztán ráöntjük a tejszínt. Egy kerek tűzálló tál aljára rakjuk a rizst, a közepére elrendezzük a göngyölt húst, köré szépen a brokkolit. Meglocsoljuk a tejszínes húslével, ráreszeljük a sajtot, majd előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.