Elkészítés: A sütőt 180 fokra melegítjük.
Egy kis jénai vagy kerámia tepsibe/sütőtálba öntünk 1 evőkanál olívaolajat. A paradicsomot karikákra vágjuk. A fetasajtot 4 egyenlő téglalapra vágjuk. Egy kis tálba öntjük a fűszereket és összekeverjük őket (a chili természetesen elhagyható, ha valaki nem szereti a csípőset).
A tepsi aljára teszünk egy sor paradicsomot, megszórjuk a fűszerkeverék 1/3 részével. Utána rátesszük a fetasajtot, ismét megszórjuk fűszerekkel, majd egy sor paradicsom és a maradék fűszer következik. Végül ráöntünk 1-2 evőkanál olívaolajat.
30 percig sütjük. Akkor jó, amikor a paradicsom már szépen megsült.
Amikor kész, azonnal tálaljuk, mert ha kihűl, már nem lehet jól kenni.
Én házilag sütött rozskenyérre szoktam kenni, de pitával is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.